Szélvédő repedés javítása? Nem olyan egyszerű a helyzet

szélvédő repedés javítás
Többnyire csak a kisebb sérülések, a kőfelverődésből keletkező nyomok javíthatók. Sajnos a legtöbb esetben a szélvédő repedés javítás nem oldható meg, és csakis a csere segíthet, hogy az autón ismét egy olyan üveg legyen, ami műszakilag és a tulajdonos szempontjából is minden igénynek megfelel. Tudják a szakemberek is, hiszen sok mindent láttak már, hogy a szélvédő repedés javítás az esetek 99%-ban nem megoldható.
Persze vannak kevésbé hozzáértő személyek, akik azt állítják, hogy egyes módszerekkel megoldható a szerelés. De a tapasztalatok azt mutatják, hogy a repedés nagy valószínűséggel tovább indul bármilyen javítási technológia bevetését követően, így hát csakis a csere segíthet. A szélvédő repedés javítás csakis akkor garantál jó eredményt, ha csak egy kisebb karcolásról van szó, esetleg egy olyan repedésről, ami parányi mértékű.

A kavicsfelverődés okozta jelenségek ide sorolhatók. Vannak azonban helyzetek, amikor ennek a hiányában is megreped az üveg. Mi okozhatja ezt? Lehet, hogy az autónak egy korábbi sérüléséről van szó. Az is megeshet, hogy bontott, sérült szélvédő volt az autóban. Az is gyakran előfordul, hogy a fém perem a ragasztó alatt rozsdásodik, ami megfeszíti a szélvédőt.

Autóüvegezés? Melyik céghez lehet fordulni?

Az Autóüveg ABC csapatát bátran fel lehet keresni, ha bármilyen kocsiüveget kell javítani, szerelni vagy esetleg cserélni. Az itt dolgozó kollégák az autóüvegezés mesterei, ezért bármilyen problémáról is legyen szó, biztosra veheti az ember, hogy jó kezekben lesz. Szélvédőcsere esetén raktárról kínálják a szükséges szélvédőt, ezért gyorsan megoldást hoznak erre a kellemetlen problémára.
Az autóüvegezés hatékonyságát igazolja, hogy egy olyan csapat dolgozik minden projekten, amelyik évek óta együtt dolgozik és hisz a magas minőségben. Ami óriási előny itt, hogy a mobil javítás és csere szolgáltatás is kérhető. A munkatársak kiszállással, bárhol az országban elvégzik az autóüvegezés megannyi tevékenységét. Még több információt lehet találni a cégről az autouvegek.hu weboldalon.