Sokat nyújt kevés összegért a Redmi Note 4X

Gyorsan szükségünk van egy új telefonra, mert a régi megsérült vagy elveszett? Nem akarunk kimondottan sokat költeni a készülékre, de azért vannak igényeink? Akkor nekünk a Redmi Note 4X kell. Ez a mobil egyszerűen kiváló a maga nemében. Nincs ellátva különféle extrákkal, amiket nagy valószínűséggel amúgy sem használnánk ki, de mégis megvan benne minden, ami szükséges.

Lássunk néhány alapadatot erre vonatkozóan! A Redmi Note 4X 5,5 hüvelykes IPS LCD kijelzővel van felszerelve, ami 1080 x 1920 pixel felbontásra képes. Ezen máris könnyedén internetezhetünk és még a filmnézés sem jelent problémát. 3 GB RAM áll a rendelkezésünkre, a tárhely pedig 16, 32, de 64 GB is lehet, igénytől függően.

A hátoldalon egy 13, az előlapon pedig egy 5 megapixeles kamera kapott helyett, amivel szelfizhetünk. A Redmi Note 4X még ki lett egészítve az adatok védelmére való tekintettel egy újlenyomat olvasóval is. Ne feledjük el, hogy 2 SIM kártya helyezhető bele! Kell ennél több mindösszesen 40-60 000 forintos árért? Máris rendeljük meg!