Rengeteg csodás Wizz Air kézipoggyász a webshopban

wizz air kézipoggyász

A kabinbőröndök szabályaival naprakésznek kell lennie mindenkinek, aki repülős utazásra készül. Például a Wizz Air kézipoggyász szabályzata 2018 novemberében megváltozott. Az új szabályzat szerint, ingyenesen a Wizz Air repülőgépjeinek fedélzetére 1 darab bőröndöt szabad felvinni, aminek maximális méretei 40x30x20 cm lehetnek.

Ezeket a paramétereket érdemes figyelembe venni, hiszen az ezeknek megfelelően kiválasztott kabinbőrönd sok fejtöréstől megkímélheti az embert. Ellenkező esetben, sajnos esetleges büntetésekre is lehet számítani. A jogszabályoknak megfelelő, jó minőségű Wizz Air kézipoggyász remek áron beszerezhető a taskam.hu webáruházban, ezért igazán nem érdemes pénzbírságokat megkockáztatni. A webshopban gyönyörű táskák és kabinbőröndök kaphatóak mindenféle színben, formában és stílusban.

A Wizz Air kézipoggyász így megvásárolható hátizsák, kézi-, váll-, sporttáska, kemény és puha falú bőrönd formájában is. Aki pedig szeretne egyik családtagjának is venni kézipoggyászt, az nézzen körül a webshop szettjei között!