Professzionális szitanyomás rendelhető

szitanyomás

Igen egyedi és kedves ajándéktárgyak hozhatóak létre megfelelő feliratozással vagy emblémázással, amelyekkel meglephetjük szeretteinket, de ugyanakkor reklámcélra is alkalmazhatóak. Például cégtulajdonosok gyakran rendelnek hasonlókat. A legtöbb esetben a szitanyomás az, amit alkalmaznak a különböző textilre, fémre, üvegre vagy műanyagra. Erre a munkára javasolt felkérni az aamillernyomda.hu weboldalon megismerhető céget, amelyik gyors, pontos és megbízható partner lehet. Ezek a szakemberek már 23 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek és a legújabb technológiák használatával igyekeznek kielégíteni az ügyfeleik igényeit a jó minőségű, gyors és precíz munkájukkal.

A szitanyomás tulajdonképpen a póló, munkaruha, üveg, porcelán és egyéb tárgyakra történő emblémázás technológiája. Egy- vagy többszínű képek, logók, feliratok nyomtatása válik lehetségessé ezzel a korszerű módszerrel. Azért éri meg ezt a nyomdát megbízni a munkával, mert ők 72 órán belüli expressz nyomtatással is elvégzik ezt a feladatot, valamint azért, mert bármilyen példányszámban egyaránt vállalnak szitanyomást.

A vállalat munkatársaitól műanyag pohár logózás ugyancsak kérhető, amit nagyon hamar, professzionális minőségben készítenek el. 3 különböző eljárással történik ez a munka, minden esetben figyelembe véve a megrendelő igényeit. Az árajánlatkérésbe bele kell írni a nyomandó színek számát, az adott műanyag pohár formáját és azt is, hogy milyen igénybevételnek lesz majd kitéve. Továbbá, nagyon fontos a műanyag pohár logózás megrendelése esetén a felirat vagy a logó elhelyezése, valamint a darabszám.

Ezeket érdemes fényképpel vagy látványtervvel illusztrálni. A megrendelés menete lépésről-lépésre le van írva a honlapon, ami nagy segítség a klienseknek. Az elkészült termékeket átveheti személyesen a budapesti átvételi ponton, de tudnia kell azt is, hogy nettó 18 000 Ft felett díjmentesen szállítják haza a főváros területén. Tanácsos itt kérnie a műanyag pohár logózás elvégzését, mert itt kedvező feltételekkel találkozhat.