Pénztárpultok, bevásárlókocsik kedvező áron

Kitűnő pénztárpult, üzlethelyiségekbe

A Moment Porta Kft. használt, újszerű állapotban lévő, kiváló minőségű üzletberendezéseket kínál. Szerezze be az üzlethelyiség berendezéseit náluk!

Budapesti és miskolci telephelyükön, valamint a Moment-porta.hu weboldalon mindent megtalál, amire csak szüksége lehet, legyen szó polcrendszerekről, árubemutató állványokról, bevásárló kocsikról vagy pénztárpultokról. A bolti futószalagos pénztárpultok különböző méretben kapahatóak, ezért kis- és nagyáruházakban, üzletekben egyaránt használhatóak.

Balos vagy jobbos kivitelben egyaránt kérhetőek, ami megkönnyíti a pénztárpult elhelyezését. Bármit keres, itt megtalálhatja! Nézzen körül a Moment-porta.hu weboldalon, válassza ki az Önnek leginkább megfelelő berendezést és kérjen árajánlatot!

Azonnali, raktárról történő értékesítést biztosítanak a megrendeléstől számított 24 órán belül. Amennyiben bizonytalan, hogy melyik berendezés a legmegfelelőbb az üzletbe, személyre szabott tanácsadással a tervezésben is tudnak segíteni. Keresse bizalommal a szakembereket!