Örök divat a klasszikus karikagyűrű

klasszikus karikagyűrű

Egyes dolgok relevanciáját még az évek sem halványítják el. A klasszikus karikagyűrű sohasem megy ki a divatból, annak ellenére, hogy az ékszerpiac tele van meglehetősen eredeti kivitelben készült modellekkel. Ennek oka nyilvánvalóan az, hogy a nem szabványos megoldások gyorsan elveszítik az aktualitásukat.

Ezzel szemben, a klasszikus karikagyűrűk mindig a népszerűség csúcsán vannak, tekintet nélkül a komolytalan divatirányzatokra. A tradicionális jegygyűrűk jelenlegi trendje a különböző színű nemesfémek kombinációja egy ékszerben.

Népszerű lehetőség manapság a sárga és a rózsaszín ötvözete. Annak ellenére, hogy elterjedt az a hiedelem, miszerint a rózsaszín valójában eléggé nőies, az ilyen kialakítású ékszerek mindkét nemnél relevánsak. A matt rózsaszín és a fényes sárga elég hatásos kombinációnak tűnik.

Meg kell azonban jegyezni, hogy a rózsaszín-sárga klasszikus karikagyűrűket elsősorban azok a fiatal párok választják, akik előnyben részesítik a hagyományos megoldásokat újszerű köntösbe csomagolva és modern csavarral megfűszerezve.