Ön hány társkereső oldalra regisztrált már?

parom.hu

Az interneten igenis lehet ismerkedni., és egyre többen adnak esélyt a társkereső oldalaknak. Ön próbálta már? Ha eddig nem járt még sikerrel, akkor érdemes a parom.hu-hoz hasonló oldalakon is próbálkozni. Mit kell tudni erről?

Nos, ez a weboldal több mint 15 éve működik, ami azt jelenti, hogy tapasztalatból nincs hiány a munkatársak részéről. Tisztán magyar tulajdonosi háttérrel rendelkezik és azért jött létre, hogy a nemzetközi társkeresőkkel szemben, a magyar igényeket és szokásokat jobban kiszolgáló társkereső legyen.

Ezért is van az, hogy aki csak rátalál, az általában regisztrál is, hiszen sohasem lehet tudni, hogy mikor ír a nagy Ő, vagy mikor találja meg a felhasználó azt, aki minden tulajdonságát illetően tökéletes. Ön azért nem fog ebben csalódni, mert a kollégák mindig arra hajtanak, hogy a társkeresés egy igazi izgalmas élmény legyen, ne pedig egy feladat, mert régóta szingli valaki és kezd türelmetlen lenni.

Ha regisztrált, akkor az adatlapja és a fényképe is moderálásra kerül. Ez a minőség biztosítása érdekében szükséges. Azoknak, akik csak ismerkednek a társkereséssel, tanácsos először csak ingyenesen regisztrálniuk és ha megbízhatónak és jó minőségűnek találják az oldalt, és valóban komolyan fontolóra veszik az online társkeresést, akkor megéri előfizetni.

Mi a teendője akkor, ha most csinál ilyet életében először? Ha még nem volt társkeresőn, akkor sincs baj, hiszen ez nem egy komplex dolog. Sőt, a munkatársak is mindenben rendelkezésre állnak annak érdekében, hogy Ön is sikeres társkeresővé váljon. A kollégák által elkészített Szerelem egyetem nevet viselő, alig egy órát tartó kurzus segíthet mindenkinek úgymond felkészülni a legkülönfélébb helyzetekre, ami az ismerkedés folyamán adódhat.

Ha elvégzi ezt a tanfolyamot, akkor a társkeresés garantáltan sikeres lesz. A kurzussal minden fontos kérdésre választ fog kapni. Megtudhatja, hogy miként kell kitölteni egy jó profilt és hogyan lehet egy bemutatkozó levelet írni vagy épp mire kell vigyázni akkor, ha szeretné elkerülni a túl agresszív személyeket.