Olcsó mozgásérzékelős, vezeték nélküli WiFi kamera

Kitűnő biztonsági kamerák otthonra

Sokaknak meg sem fordul a fejében, hogy mennyire hasznos lenne, ha ellátnák az otthonukat egy biztonsági rendszerrel. Pedig a bajt nem lehet előre megjósolni.

A távollétünkben akárki besurranhat a lakásba, hogy megszabadítson az anyagi javainktól. A vezeték nélküli WiFi kamera viszont a távollétünkben is figyel és ezen keresztül bármikor ellenőrizhetjük, hogy éppen mi történik otthon. Persze az a legjobb, ha soha nem történik semmi.

Ez nemcsak a betörések miatt lehet hasznos, hanem a megfelelő tartozékok alkalmazásával a vezeték nélküli rendszer képes riasztást adni arról, hogyha a lakásban magas a szénmonoxid szint, de jelzi a vízszivárgást is. A vezeték nélküli WiFi kamera képe megjeleníthető telefonon, laptopon vagy táblagépen.

A legjobb az egészben, hogy ez a technológia nem is kerül olyan sokba, ezáltal bárki beszerezheti, hiszen jobb félni, mint megijedni. Egy esetleges betörés esetén azonnal a kezünkben lesz a vizuális bizonyíték. A vezeték nélküli WiFi kamera mozgásérzékelővel van felszerelve.