Nincs lehetetlen a Bosch sarokcsiszolóval

Bosch sarokcsiszoló
A szakemberek mind egyetértenek abban, hogy a flexet egyetlen építkezésről, lakásfelújításról és egyéb ilyen munkaterületről sem lehet nélkülözni. Számtalanszor bebizonyította a Bosch sarokcsiszoló, főleg a korszerű GWX 14-125 modell, hogy a legkomolyabb feladatokkal is boldogul. A legjobb tulajdonságai közé sorolható a megnövekedett teljesítmény és persze a sokoldalú felhasználhatóság.
Az 1,4 kW-os kategóriában az egyik legkiemelkedőbb szerszám, aminél már megfigyelhető az X-LOCK rendszer is. Az optimalizált, közvetlen motorhűtéssel ellátott motor strapabíró és akár nagy túlterhelésekkel is megbirkózik. A Bosch sarokcsiszoló praktikus jellegét mi sem igazolja jobban, mint a tény, hogy a különféle tárcsák, vágókorongok és egyéb tartozékok nagyon gyorsan és komfortosan cserélhetők, bármiféle segédeszköz vagy kulcs nélkül.

A kiegészítő könnyedén bepattintható a már említett X-Lock kialakításnak hála. Adott továbbá a kifogástalan felhasználóvédelem, ami itt egyet jelent a véletlen bekapcsolás elleni védelemmel. Aki már fogta a kezében a Bosch sarokcsiszoló GWX 14-125 modelljét, az biztosan megtapasztalta, hogy mennyire könnyen kezelhető. Mindez nem véletlen, ugyanis a tervezéskor és gyártáskor fő cél volt az ergonómiailag kialakított burkolat.

Bosch akkus szett: minden, amire szükség lehet

Manapság már hihetetlenül népszerűek az akkus masinák, kezdve a fúrógépektől egészen a porszívókig és csavarbehajtókig. Kevesen tudják, de a bontókalapács Bosch akkus szett is megvehető manapság. Bizony az óriási teljesítményre képes gépek is működtethetők egy akkuról. Milyen előnyöket nyújt az ilyen Bosch akkus szett?
Egyrészt kétszer több energiával lehet számolni, egy vezetékes szerszám ütési erejével társítva, aminek eredménye a rugalmas és gyors munkavégzés. Ha a GBH 18 V-EC modellel van összehasonlítva például a GBH 18V-26, akkor egyértelműen az utóbbi nyer. A kezelő fokozott védelme a KickBack Control révén garantált. A Bosch akkus szett lényegét a CoolPack akkumulátor adja, hiszen ez optimális hőelvezetést biztosít, és ezzel az élettartamot akár 100%-kal meghosszabbítja.