Nem vág földhöz a Fi relé ár, az áram igen..

Fi relé ár

A Boros és Fiai Villamosipari Kft. üzletében megtalálhatóak a különböző védelmi berendezések, amelyek a biztonságért felelősek egy-egy elektromos hálózat működése során. Egy jó minőségű Fi relé ár szerint nagyon széles skálán mozoghat, a középkategóriának megfelelő teljesítményt nyújt, tehát nem elérhetetlen befektetés és biztosan megtérül.

A Fi relé védelmet jelenthet a balesetek ellen. Gondoljon csak bele, milyen könnyen előfordulhat, hogy egy fűnyíró keresztezi a kábelt és megsérti azt, esetleg vizes hajszárítóhoz vagy zárlatos mosógéphez ér valaki, rögtön megtörténik a baj! Ha kisgyerek van a családban szintén jól jön, ha gondolunk erre a biztonsági megoldásra.

Elég egy percre nem figyelni és a gyerek bedug valamit a konnektorba. A kínálatban a két- és a négypólusú Fi relé ár szerint nem nagy különbséget mutat, így érdemes esetleg egyből a nagyobbat megvásárolni, a későbbi bővítési lehetőségekre gondolva. Nem árt tudni, hogyha egyszerre érnek a fázishoz és a nullához, a Fi relé nem nyújt védelmet.