Nem okoznak csalódst a Mate 20 Lite tokok

Flip tok

Az okostelefonokkal foglalkozó cégek rengeteg időt és pénzt fektetnek abba, hogy kifejlesszék a tökéletesen karcálló burkolatokat, amelyekkel bevonhatják a készülékeket.

A kisebb karcok ellen elég jó védelmet biztosít a Gorilla Glass, viszont az ütődésekkel ez sem veheti fel a harcot. Aki új külsővel szeretné ellátni a telefonját és a védelemről is gondoskodni akar, annak a Mate 20 Lite tokok valamelyike megfelelő választásnak számít. Különösen akkor, hogyha az a smartdiszkont.hu kínálatából kerül kiválasztásra.

Itt ugyanis nemcsak a dizájn a döntő tényező, hanem a magas szintű védelem is. Így már nemcsak a karcoktól, de jó eséllyel a keményebb ütések ellen is megfelelően védekezhetünk.

Elég bosszantó, amikor a saját hibánkból tesszük tönkre a telefont, amelyre így nem érvényes a jótállás, ezért a javíttatása elég nagy összegbe kerülhet. Bizonyos esetben olyan sokba kerül, hogy jobban megéri egy másik okostelefont venni. A Mate 20 Lite tokok anyaghasználata a kimagasló minőséget képviselik és ugyanez a kivitelezésről is elmondható.