Nem csak a precíz haj és szakállvágásból áll a barber élmény

A76

A stílus és megjelenés rendkívül fontos a modern kor emberének, ezért gyakran nagyon sokat teszünk meg a tökéletes kinézetért. Természetesen lehetőség van arra, hogy saját magunknak készítsünk el egy frizurát, már amennyire azt a lehetőségeink engedik, de könnyedén rábízhatjuk profikra is a kivitelezést. Az igazi barber munka inkább művészet, mint gyár (forrás: a76.hu). Ennek jegyében vesznek kezelésbe minden férfi vendéget Budán, a Móricz Zsigmond körtér 11-ben a barber csajok.

Evelin, Kata, Mesi, Orsi és Patrícia az A76 Queen-jei biztosan nem okoznak semmiben csalódást. A profi kiszolgálás garantált, így maga az élmény is egyedi lesz. Itt nincs spórolás az idővel. A frizurára és szakállra szánt 1 órából, mind a 60 perc a vendégé. Ebbe belefér egy kellemes diskurzus, esetenként és igény szerinti tanácsadás. Kik tudhatnák a legjobban, hogy mi az, ami igazán jól áll egy férfinak, ha nem a szakmában jártas, profi fodrászok?

Bátran bízzuk magunkat a szorgos kezekre és maximális elégedettséggel fogunk távozni a helyszínről! Mindegyik hölgy, már évek óta benne van a szakmában. Van, akinél ez már szinte genetikailag öröklődő tulajdonság. Viszont a lelkiismeretes munka még nem minden. A fantasztikus enteriőr szintén hozzátartozik az élményhez. Ennek jegyében a férfi szíveket melengető kialakítással bír a szalon. Bár a remekül összeegyeztetett időpontoknak hála, jóformán nincs késés, amennyiben mégis létrejönne valamennyi csúszás, az idő egyáltalán nem fog kárba veszni.

Helyet foglalva a kényelmes fotelben, egy meleg kávét vagy igény szerint hideg sört kapunk, amit kellemes nyugalomban kortyolhatunk el. Az időpont lefoglaláshoz nincs szükség telefonhívásra vagy személyes egyeztetésre, mert azt egyszerűen meg lehet oldani online is, néhány kattintással. A helyszín megközelítése nagyon egyszerűen megoldható. A szalon frekventált helyen van, amit tömegközlekedéssel vagy saját autóval is könnyen elérhetünk. Ha úgy érezzük, eljött az ideje egy új frizurának, hogy biztosan kitűnjünk a tömegből, akkor nem kell várni tovább, csak foglalni egy megfelelő időpontot.