Mosószódával a makulátlanul tiszta ruhákhoz

mosószóda

A mai generáció háziasszonyainak furcsának és elavultnak tűnhet az, hogy az anyáink, nagyanyáink még a jó “öreg” szódával tisztították a ruhákat, lakástextileket. Érdemes azonban tudni, hogy a mosószóda kiváló tisztítóeszköz, amit sokan még ma is előszeretettel használnak.

Bizonyára sokan nem gondolnák, hogy a mai agyonreklámozott, illatos és “szép” mosóporoknál, mindenféle kapszuláknál sokkal barátságosabb az egészségre és a környezetünkre nézve is. A mosószóda nagyon hatékony, a kifejezetten makacs foltokkal is elbánik gond nélkül. Használhatod mosáshoz önállóan a hagyományos mosópor helyett vagy azzal kombinálva. Bármilyen bolti mosószerhez vagy mosódióhoz adva javítja a mosás hatásfokát.

Gépi és kézi mosáshoz önmagában, illetve mosóporral keverve is kiváló. A mosószóda további előnyei közé tartozik a rendkívül pénztárcabarát ár is. Az anyabioboltja.hu webáruházban eredeti magyar gyártmányú mosószóda várja azokat, akiknek nemcsak a ruháik, hanem a környezetük tisztasága is fontos. Próbáld ki Te is bizalommal!