Mit tud egy kerékpáros maszk?

Kerékpáros maszk szmog ellen

Rengetegen vannak, akik a nagyvárosban sem szeretnek megválni a szeretett biciklijüktől és noha sokszor nehéz, mégis ezzel a közlekedési eszközzel kívánnak eljutni egyik pontból a másikba.

Nekik van néhány lehetőségük, ami a szmogtól való védekezést illeti, amelyek közül a legtöbben még ma is a kerékpáros maszk használatát választják. Ezen bringás társadalom figyelmét szeretnénk felhívni egy olyan remek lehetőségre, amiről elképzelhető, hogy eddig még nem is hallottak.

Ez pedig nem más, mint egy egészen más típusú védekezés a szennyezett levegő ellen. Aki haladt már közvetlenül az autók szomszédságában, az tudja, milyen kellemetlen beszippantani ezt a büdös levegőt. Az orrfilter azonban kiváló módja annak, hogy meggátolja a szennyeződések orrba való bejutását. Mindez egyáltalán nem kényelmetlen és könnyen eltávolítható, de ugyanolyan egyszerűen behelyezhető az orrba.

A kerékpáros maszk ezek után nem az egyedüli megoldás a bringázni vágyóknak, amennyiben elegünk van a szennyezett levegő beszívásából.