Mit kapunk a légtisztító árért cserébe?

légtisztító ár

Talán nem is gondolná, de az otthonában lévő levegő olykor szennyezettebb lehet, mint a kinti. Mivel lehet, hogy a levegő keringése is alacsony, egy jobb áramlást biztosító készülék fontos szerepet játszhat az otthona tisztán tartásában. Ráadásul a légtisztító ár sem teszi ezt a beruházást lehetetlenné.

A berendezés megtisztítja a házban lévő levegőt azáltal, hogy kiszűri az allergéneket és a légszennyező részecskéket. Az allergének közé tartoznak a háziállatok szőrszálai, a penészspórák és a gáznemű szennyező anyagok, amelyek rossz szagokat és légzési problémákat okozhatnak. Ezek a beltéri allergének hosszú ideig lebeghetnek a levegőben, míg a lakók úgy döntenek, hogy felmérik a légtisztító árakat és ezzel az eszközzel orvosolják a problémát.

Sok népszerű készülék ventilátorral keringeti a levegőt a HEPA-szűrőkön keresztül. A szűrők belül eltávolítják a szennyeződéseket és tiszta levegőt bocsátanak vissza a helyiségbe. Egyes modellek ultrahangos fertőtlenítést is kínálnak. Az ilyen légtisztító ár azonban valamivel magasabb, mint a hagyományos társaié.