Mindenből a legjobbat kapja a Kellys kerékpár

Kellys kerékpár

Ez a szlovák biciklimárka igazi európai minőségű termékeket készít. Egy Kellys kerékpár megvétele egyet jelent a minőségi kerékpár vásárlással. A márka kétkerekűinek gyártása szakaszokban történik. Először a szlovák tervezők elkészítik papíron és számítógépen a projektet, ezután egy tervezőirodában megalkotják a vázat, majd összeszerelik és állványokon tesztelik a biciklit.

Ezt követően pedig kerékpárosok tesztelik és az elkészült termékek gyártósorba kerülnek. A vázat egy igazi kerékpárgyártó ország, Tajvan gyártja. A Kellys kerékpár alkatrészek Kínában, Tajvanon, Japánban és Malajziában készülnek, vagyis azokban az országokban, amelyek a minőségi kétkerekű alkatrészek gyártásáról híresek.

A Kellys kerékpárok nem drágák, ugyanakkor megbízhatóak, ezért minden európai országban értékesítik, köztük Magyarországon is. Ha valaki ilyen bicajt vásárol, akkor biztos lehet abban, hogy az sok éven át hű társként szolgálja az utakon. A külsőleg gyönyörű Kellys kerékpár nagyon megbízható és az ára megfizethető, a más kiváló kerékpár márkákhoz képest.