Milyen gyakran kell fogorvoshoz menni?

fogorvos

Sokan vannak, akik csak akkor fordulnak fogorvoshoz, amikor kibírhatatlan fájdalmat éreznek. A statisztika szerint, még ma is nagyon sokan félnek fogászatra járni. Ha leküzdenék ezt a félelmet, akkor a komolyabb problémák megelőzhetőek. Érdemes félévente legalább egyszer elmenni fogorvoshoz. A fogak megfelelő ápolását és a fogorvosi viziteket ajánlott már gyerekkorban elkezdeni. Ez hozzásegíti ahhoz, hogy felnőttként bizalommal forduljon a fogorvos felé.

A FR Dental fogászati klinika a legkorszerűbb berendezésekkel van felszerelve, ami megfelel minden egészségügyi előírásnak. Az itt dolgozó fogorvosok és szájsebészek kiváló szakmai felkészültséggel rendelkeznek és széleskörű szolgáltatásokat nyújtanak. Idetartozik a foghúzás, fogfehérítés, fogszabályozás, az implantátum és az esztétikai kezelések. A száj, a fogak és az általános egészégi állapot felmérése szempontjából fontos a periodikus ellenőrzés.

A problémák korai felismerésével időt és pénzt spórolhatunk meg. A gyógyulni és szépülni vágyó paciensek magas színvonalú szolgáltatásokat kapnak megfizethető áron. A rendelő 2015 óta működik Budapesten, azelőtt Londonban voltak elérhetőek. Tömegközlekedéssel vagy személygépkocsival könnyen megközelíthető. Barátságos és kellemes környezet fogadja a pácienseket. Kedvességükkel és odaadásukkal próbálják oldani a félelmet. A beavatkozások steril körülmények között zajlanak. A betegeket mindig korrekt módon tájékoztatják az előttük álló kezelésekről.

A fogbeültetést, a csontpótlást vagy a bölcsességfog eltávolítását kiváló szájsebészek végzik. A kezelések után szájhigiéniás tanácsadással szolgálnak. Jó hír, hogy több egészségpénztárral dolgoznak együtt, így a felmerülő költségek általuk is rendezhetők. Időpontért hívja az oldalon megadott telefonszámot! Ugyanitt minden fontos információt megtalál az árakról és szolgáltatásokról. Lehetőség van bankkártyás fizetésre is. Vigyáznunk kell a fogaink épségére, ehhez hozzájárul a helyesen és kellő rendszerességgel végzett fogmosás, meg a periodikus fogorvosi ellenőrzés.