Melyik a legjobb POS terminál?

melyik a legjobb POS terminál

Legyen szó a szolgáltató szektorról, vendéglátásról, esetleg egy teljesen más iparágról, a kártyaolvasó terminál bizony nélkülözhetetlennek számít. Sok vállalkozás érdeklődik az iránt, hogy melyik a legjobb POS terminál. Érthető is, hogy nagy az érdeklődés a cégek részéről, hiszen mégiscsak arról az egyszerűen üzembe helyezhető, könnyedén alkalmazható eszközről van szó, ami felgyorsítja és egyszerűbbé teszi a fizetést.

A kliensek részéről pedig ma már egy alapvető követelménynek számít a POS terminál, hiszen sokan nem szeretnek készpénzzel fizetni, esetleg nem is tartanak maguknál készpénzt. Mielőtt valaki jobban beleássa magát az egészbe, jogosan teheti fel a kérdést, hogy először is melyik szolgáltatót érdemes keresni, melyik tud segíteni?

Egyre többen választják a Novopayment kínálta termékeket. Milyen előnyökkel jár a bankfüggetlen POS kártyaolvasó terminálok igénylése ennél a cégnél? Ami a legfontosabb, hogy széles körű online fizetési módok állnak rendelkezésre. POS terminál fizetés esetén banktól függetlenül használhatók a legnépszerűbb hitel és betéti kártyák.

Ami pedig óriási pozitívum, hogy a Novopayment kártyaolvasó termináljai segítségével még a SZÉP kártyával is lehet fizetni. Ugye ez már csak azért is jó, mert nagyon sokan használják ezt a lehetőséget. Mindennek köszönhetően pedig az adott szolgáltató sokkal egyszerűbben tudja kielégíteni a vevők, fogyasztók igényeit.

A kényelmes fizetési megoldások biztosításával pedig az impulzus vásárlások esélyét is növelni lehet. Amit még sokan szeretnek a novopayment.hu oldalon bemutatkozó vállalkozásban, hogy az igénylés esetén a POS terminált hamar telepítik és üzembe helyezik a munkatársak. A bankkártyás leolvasó készülékek beüzemeléséhez csupán be kell kapcsolni ezeket, és máris üzemképesek lesznek.

Továbbá pedig minden kártyás fizetés után a tulajdonos már másnap számíthat az összeg jóváírására a számláján. Természetesen a Novopayment a biztonságot is szem előtt tartja, amit igazol a tény, hogy minden egyes készülék maximálisan megfelel a legszigorúbb cyberbiztonsági és PCI DSS előírásoknak.