Mekkora napelem rendszer kell az ingatlanomhoz?

ST Solar napelem telepítő cég

A környezetkímélő napelemes rendszer telepítésével előállíthatjuk otthonunk teljes energiaellátását és ezáltal sok pénzt megspórolhatunk. Az ST Solar napelem telepítő cég szerint több szemponttól függ a napelem rendszer mérete. A többéves szakmai tapasztalattal rendelkező fiatal csapat minőségi és precíz munkát végez. Első lépés az időpont egyeztetés, majd a helyszíni felmérés, ami alapján meghatározzák, hogy milyen teljesítményű napelemre van szükség. Megvizsgálják a tető szerkezetét, teherbírását és a ház fekvését.

Nagyon fontos, hogy a napelemeket minél több napfény érje. Mivel minden családnál a fogyasztás változó, ezért a szakember egyéni tervezetet készít. Egy kisebb háztartás teljes energiaellátását 3-4-5 KW rendszer is képes ellátni, míg egy nagyobb családi házra vagy irodaépületre a 8 KW napelemes rendszer ajánlott. Ez egy hosszú távú befektetés, ami 10 éven belül megtérül és 30-40 évig működőképes. A meghibásodás lehetősége minimális, mivel a cég prémiumminőségű napelemes panelekkel dolgozik.

Semmilyen káros anyagot nem bocsát ki, ezáltal a környezetszennyezés elkerülhető. Az ingyenes felmérés után árajánlatot küldenek. Nem kell előleget adni, a teljes összeg kifizetésére a munka elvégzése után kerül sor. A cég elintézi a kötelező villamossági és csatlakozási engedélyeket. Tekintettel arra, hogy az idő mindenkinek értékes, így a szerelési munkálatot 1 nap alatt elvégzik. Akiknek nincs elég anyagi fedezetük egy ilyen beruházásra, azok igénybe vehetik a kormány által nyújtott támogatások egyikét vagy pályázati pénzből is megvalósíthatják a terveiket.

Kérésével keresse a cég ügyfélszolgálatát, ahol a szakemberekkel közösen eldöntik, hogy hány KW napelemes rendszerre van szüksége ahhoz, hogy teljesen önellátó legyen a villamosenergia szempontjából. Azoknál a családoknál, akiknél évek óta napelemes rendszer működik, nagyon elégedettek és másoknak is ajánlják. Jó alkalom az ingatlanok modernizálására is, ami eladáskor növeli az ház értékét. A referenciamunkák az oldalon megtekinthetőek.