Méhkenyérrel a vírusok ellen

méhkenyér

A méz jótékony hatásait mindenki ismeri, azonban a méhészeti termékek palettája nem merül ki csupán ebben. Itt van például a csodálatos méhkenyér, ami kenyér is, de mégsem. A pékáruhoz annyi köze van, hogy ezt a méhek virágporból, propoliszból, méhviaszból, mézből és enzimekből erjesztik, ami egyben a saját téli táplálékuk is.

A méhek különleges rovarok, az életük minden mozzanatát csodálják az emberek. A táplálkozásukat, “munkájukat” jó ideje megfigyelik és hasznos következtetéseket vonnak le. A méhkenyér sem véletlenül a méhek téli tápláléka. Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, enzimeket, flavonoidokat és sok vitamint is. Igazi túlélő eledel, amit nekünk, embereknek is ajánlott fogyasztani.

A méhkenyér ugyanis rendkívül hatékony immunerősítő, az emberi szervezetre is nagyon jó hatással van. Valódi energiabomba, ami gyógyít és méregtelenít. Az őszi, téli hónapokban fokozottan ajánlott a fogyasztása, hiszen a vírusok okozta betegségek sokkal könnyebben győzhetőek le a szedésével.