Majd 50 különböző íz egy olasz kézműves fagyi nagykerben!

olasz kézműves fagyi nagyker

A természetes anyagból készült termékek napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek. A Hiszteria Fagylalt cég kézműves termékeivel az országot meghódította. Gondoltad volna, hogy ilyen ízeket is kipróbálhatsz egy olasz kézműves fagyi nagykerben. Attól válik igazán finommá, hogy az előállításához szükséges alapanyagokat, mint például a tojást, tejterméket, gyümölcsöket helyi gazdáktól szerzik be. Az ízvilága nagyon változatos. A már jól ismert vanília, csoki, zöldalma, puncs, sárgabarack mellett, különlegességek is megjelentek, mint a gyömbéres körte, ricotta karamelizált fügével, fehércsokoládé áfonyával és még sok más.

A gyümölcs igazi aromája érezhető minden gombócban. Közel 50 ízesítésű fagylaltot állítanak elő a műhelyükben. A teljes kínálat megtekinthető a hiszteriafagylalt.hu oldalon. Egyes termékek glutén és laktózmentesek. Országszerte több mint 100 partnerrel van szerződésük, akik által sokan megismerték és megszerették ezt a finomságot. A cég a termékeket nagytételben forgalmazza és ennek köszönhető, hogy az országban nagy népszerűségnek örvend.

A színes cukrászdai pultok szemet gyönyörködtetőek, de ez csak a látvány. Kóstoláskor igazán nagy élményben lesz részünk, ugyanis a finom ízek elvarázsolnak. A korszerű gépek segítségével minden munkafolyamatot el tudnak végezni a tej pasztörizálásától a fagyasztásig. Higiéniai szempontból minden előírást betartanak, ezzel is védik a fogyasztó egészségét.

A terméket 3 kg-os tégelyekben tárolják és saját autójukkal, megfelelő hómérsékleten szállítják a megrendelőhöz. Nyáron a kirakati pultokban 8 napig megőrzi a minőségét. Érdemes a készletet minél előbb feltölteni, hogy ne maradjanak üresek a pultok. Az olasz fagyi krémes jellege minden korosztálynak élvezetet nyújt. Ha szeretné Ön is ezeket a prémiumminőségű fagylaltokat árusítani, adja le a rendelését a megadott telefonszámon! Ismertesse meg másokkal is ennek a kiváló jégkrémnek az ízvilágát és sokszínűségét! A nyár egyik kedvenc édessége. A kézműves fagylalt sikerének a titka az ízekben rejlik.