Magán betegszállítás a nap 0-24 órában

magán betegszállítás

Sajnos a törvényhozók nem mindig vannak tekintettel a betegekre, akiknek így adott esetben akkor is el kell menniük a bankba vagy egyéb hivatali ügyeket intézni, ha éppen mozgásképtelenek. Szerencsére ilyen helyzetekre is van megoldás, mégpedig a magán betegszállítás.

Ez magáncélokra is igénybe vehető, tehát az ügyintézés vagy éppen egy tárgyalás lebonyolítható a szolgáltatás révén. Például az Ambulife Mentőszolgálat 0-24 órában áll az ülő és fekvőbetegek rendelkezésére, így lényegében bármikor fel lehet venni a kapcsolatot a munkatársakkal, hogy segítsenek az ilyen problémák orvoslásában.

Sürgős esetekben 1 órán belül a helyszínre tudnak érkezni, de ha előre tervezhető programról van szó, akkor érdemes hamarabb időpontot egyeztetni. Ha Önnek vagy egy hozzátartozójának szüksége lenne a magán betegszállítás által kínált lehetőségekre, akkor keresse fel az ambulifebetegszallitas.hu oldalt, ahol a szolgáltatások alaposabb megismerése után kérhet árajánlatot online, de a telefonos elérhetőségeket szintén megtalálhatja.