Latex leggings a merész hölgyeknek

latex leggings

A latex Amerikából indult útjára és kezdetben extravagáns viseletnek számított. Előbb csupán szoknyákat gyártottak belőle, majd megjelent a latex leggings. Előadók, zenészek és a fitneszvilág nagyágyúi viselték, mielőtt felkapta a divatipar és hétköznapi viseletté tette. Látszatra összetéveszthető a valódi bőrrel, az ára azonban jóval alacsonyabb.

Ma már elérhetőek bárkinek, szinte bármelyik ruhaboltban, de webáruházból is beszerezhető. A klasszikus színek mellett, megtalálható a szivárvány összes árnyalatában. A legnépszerűbbek a fekete, barna és piros darabok. Ma már nem számít különc viseltnek, ám merész, magabiztos külsőt biztosít a viselőjének ez a teljesen a testhez simuló ruhadarab.

Felveheted sportos, lapos lábbelivel vagy magassarkú cipővel. A latex leggings kapható push-up kivitelben, ami alakformáló hatású, hangsúlyt helyezve a fenékre, kissé megemelve azt. Minden nő megérdemli azt az érzést, amit a latex leggings felöltése kölcsönöz. Varázsold egyedivé a szetted a kedvenc öveddel vagy táskáddal!