Könyvárverés versenyképes árakkal

könyvárverés

Ez a remek alternatíva kapóra jöhet abban az esetben, ha egy kis plusz bevételre szeretne szert tenni. A könyvárverés persze kizárólag abban az esetben tud segíteni, ha olyan kötetek vannak a birtokában, amelyeknek jó az állapotuk és van rájuk kereslet. Az aukció vezetője és Ön közösen határozzák meg az irományok árát.

A szolgáltatás dolgozói mindent megtesznek annak érdekében, hogy versenyképes árakat kapjanak az ügyfelek a ritkább darabokért. Az értékbecslés alkalmával derül ki az, hogy melyek azok a szerzemények, amelyeket érdemes aukcióra vinni. A könyvárverés felhozatala minőségi kötetekből áll. Az ügyfelek mindig elégedettek, sőt, előfordul az is, hogy nagyobb összeget kapnak, mint amire számítanak.

Amennyiben nem szándékozik elolvasni az antik irományokat, akkor keresse fel bátran ennek a nagyszerű vállalkozásnak az ügyfélszolgálatát és egyeztessen időpontot a személyes találkozóra! A könyvárverés évente többször kerül megrendezésre. Ha kedvezőnek tartja a feltételeket, akkor bátran vágjon bele!