Kondenzációs gázkazán háromféle kivitelezésben

Bojler

A nyári kánikulában természetesen nem sokat gondolunk a hidegre, ám az őszi napok lassú múlásával egyre többször jut eszünkbe a zimankóra való felkészülés. Az otthonunk fűtésrendszerének megtervezésekor igyekezzünk már az alapoknál elég figyelmet szentelni a kérdéskörre és olyan prémiumterméket választani, amelyik sokáig fogja a családunk kényelmét szolgálni.

A legtöbb háztartás a kondenzációs gázkazán mellett teszi le a voksát, aminek megvannak a logikus okai. Mivel ez az egyik leghatékonyabb fűtési megoldás, ezért sokan preferálják, amihez a sokoldalúsága is hozzájárul. A kondenzációs gázkazán elérhető beépített tárolós, kombi és fűtő kivitelezésben is, így mindenki kiválaszthatja azt a típust, ami a leginkább szolgálja a céljait.

Általánosságban elmondható, hogy a kondenzációs gázkazánok közül, a falra szerelhető verzió a legnépszerűbb, mivel ez a típus roppant takarékos, hatásfokuk pedig nagy, hiszen meghaladja a 100%-ot. Ha vásárolni szeretne, de még vacillál, látogasson meg minket és kérjen szakmai segítséget!