Jól fed a lélegző falfesték

Lélegző falfesték

Egy igazán különleges összetételű beltéri festéknek számít, hiszen köztudott, hogy csak száraz felületekre lehet festeni. A lélegző falfesték a nedves vakolaton is megtapad, ráadásul az ettől nem fog nehezebben megszáradni.

Sok épületben problémát jelentenek a nedvesedő falak. Az ilyen helyeken a festék általában felpuffad, megreped, majd lepereg. A lélegző falfesték viszont átengedi a nedvességet, azért a fal sokkal könnyebben kiszárad.

Szárító vakolat alkalmazása mellett kitűnő választás, mert így minden bizonnyal jó időre búcsút lehet mondani a falakon megjelenő vizes foltoknak, amelyek elősegítik a penész kialakulását a beltérben.

A lélegző falfesték használata ugyanolyan egyszerű, mint bármilyen más változaté, mivel felvihető ecsettel, hengerrel vagy szórással. Ha szükség van rá, akkor vízzel hígítható tetszés szerint a lélegző falfesték. A jó fedőképességének köszönhetően, a foltszerű javításra is alkalmas, mivel összeolvad a korábban festett felülettel. A termék többféle kiszerelésben, online megrendelhető.