Irodai masszázs testtartási problémákra profikkal

irodai masszázs testtartási problémákra

A helytelen testtartás, illetve a sok ülés és a mindennapos stressz durván kikezdheti a hátat, gyakran izommerevséget okozva. Az irodai masszázs testtartási problémákra is remek megoldást nyújt, hosszútávon pedig a migrénes fejfájások mérséklésében is segíthet.

Tapasztalataink szerint, sajnos a legtöbb szék nem biztosít megfelelő testtartást az ülőmunka során, ez pedig hátfájáshoz vezethet. Az irodai masszázs testtartási problémákra is specializálódott. Célunk a mély hátizmok megerősítése, valamint azok megfelelő kondícióban tartása. Úgy véljük, hogy a túlzott stressz és koncentráció megterheli a nyak és a vállak izmait, így az görcsössé, merevvé válik.

Az irodai masszázs testtartási problémákra is jó alternatíva, hiszen általa friss vér kerülhet az agyba, így csökken a fent említett fejfájás, ellenben megnövekszik a reakcióidő és a koncentráló képesség is javul. A mindennapos számítógépes munka során, a vérkeringés lelassulhat, aminek következménye súlyos ínhüvelygyulladás is lehet, ám a masszázs ennek megelőzésében is segít.