Ingyenes online számlázó program? Így töltheted le

CMO ingyenes online számlázó

Egy vállalkozás indítása manapság elég sok buktatót rejt magába. A világ elég nagyot változott az elmúlt években ezen a szinten, amihez alkalmazkodni kell. A digitalizáció új trendeket hozott magával. A jól megszokott készpénzes fizetési rendszer már lassan a múlté lesz. Meglepő lehet, de a koronavírus okozta járvány a dolgokat egy magasabb fokozatba kapcsolta. Mivel sokan igyekeztek a bankjegyek mozgásának mérséklésével is csökkenteni a vírus átadásának esélyét, azért olyan jogszabályok születtek, amelyek kötelezővé tették a legtöbb helyen az online formában történő fizetés meglétét.

Ilyen módon elég a kártyát a terminálhoz érinteni és bizonyos összeghatár alatt még PIN kódot sem kell megadni. Ezzel máris csökkent a közegészségügyi kockázat. A számlák kiállítása más dolog, amire eddig nem igazán volt lehetőség online. Most már ez sem jelent problémát. A CMO ingyenes online számlázó programját egyszerű letölteni. Ezt követően pedig mobilon keresztül lehet megoldani a folyamatot. Nincs többé nehézség ezen a téren sem.

Egyértelműen ez a lehetőség azoknak kedvez igazán, akik gyakran mozognak, mert például utazó ügynökök. Aki helyhez van kötve egy üzletben, ott nem feltétlenül van erre szükség, de azon vállalkozók, akik rendre úton vannak, jó, ha tudnak online számlázni. A cmo.hu weboldalon minden fontos részlet fellelhető és a program letöltésére is van esély néhány kattintással. Hasznos kisvideón lehet végigkövetni a program pontos működését. Amit tudni lehet erről a metódusról, hogy nincs semmilyen havidíja vagy rejtett költsége, tehát bátran alkalmazható.

Gyors számlázást tesz lehetővé, ami az ügyintézéseket igyekszik megsiettetni. A biztonság tekintetében maximálisan megbízható. Komoly figyelem esett erre a létrehozás, a program megírása során. Mivel NAV kompatibilis, ezért a hatóságoknak sem lehet ellenvetése az alkalmazással szemben. A fontos kereskedelmi adatok pedig naprakészek és kéznél lesznek állandóan. Még sohasem volt ennyire könnyű nyomon követni a napi forgalmat. Mi többre lenne még szükség, hogy azonnal nekilásson a kipróbálásának?