Indítsd az új évet gluténmentes gofrival!

gluténmentes gofri

Mindig nagy-nagy öröm a téli szünidő, nemcsak a gyermekeknek, hogy nem kell a iskolába menniük, hanem a felnőtteknek is, hiszen kapnak néhány szabadnapot, így együtt lehet a család egy kis időre. Jók ezek a szünetek, amikor nem kell muszájból semmit csinálni, ezért az ember pihenhet és foglalkozhat olyasmivel, amiben igazán kedvét leli. A téli szünet után nehézkes lehet újból nekifutni a mindennapoknak, de azért vannak olyan finomságok, amelyekkel könnyebb átvészelni ezt az időszakot.

Kétségtelen, hogy a gofri egy olyan finomság, amit a legtöbb ember előszeretettel fogyaszt, többnyire reggelire, de nemcsak akkor. Így, ha már mindenképpen vissza kell állni a taposómalomba, amihez senkinek semmi kedved nincs, akkor feldobható a nap egy jó kis gofrival. Garantáltan jobb kedvre derít mindenkit, ráadásul az egész család örül majd a finom csemegének. Viszont nem mindenki fogyaszthat gofrit, mert gluténérzékeny?

Ez azt is jelenti, hogy mióta fény derült erre a problémára valaki életében, még nem kell teljesen lemondani a gofriról. Miért nem, hiszen irtózatos fájdalmak lesznek úrrá a szervezeten már egyetlen glutént tartalmazó sütemény falatjától is, vagy bármiből, amiben ott van ez a növényi fehérje? Nem kell aggódni, mert nem a rossz szándék vezérel senkit, amikor arra bátorít, hogy gofrit készíts és azzal vágj neki a munkaidő egy újabb szakaszának. Nem akarja senki még jobban elvenni a munkahelyre való visszatéréstől a kedvet. Ellenkezőleg! Hogyan?

Úgy, hogy egy gluténmentes gofri elkészítésére is van már lehetőség. Vagyis nem kellett volna eddig sem lemondani az ilyen és ehhez hasonló nyalánkságokról, csupán egy kissé alaposabban utána kell járni, hogy mennyi lehetőség van még így is, hogy a szervezet nem tud mit kezdeni ezzel a fehérjével. Tehát fel a fejjel, van még remény a kedvcsináló falatozásokra! Mindaz, amit ehhez tenni kell nagyon egyszerű. Fel kell lépni a schaer.com internetes felületre, ahol megtalálható a gluténmentes gofri receptje. Ezt közvetően beszerezni a hozzávaló alapanyagokat, majd elkészíteni a kedvenc ínyencségeket.