Ilyen fodrászatot se látni minden nap Budapesten

férfi fodrászat

A sajátos stílus megteremtése nem mindig egyszerű feladat. Szerencsére van erre lehetőség, csak tudnod kell, hogy pontosan hol kezd el a dolgot. Az okosan kiválasztott öltözet még nem minden. Ahhoz megfelelő kiegészítőkre van szükség, valamint ami talán a legfontosabb, remek frizurára. A hajadat és szakálladat belőheted odahaza is a tükör előtt, hiszen ehhez már mindenféle eszköz rendelkezésre áll, de amennyiben profira bízod a feladatot, akkor csak jól járhatsz. A G-cutz barber shopban örömmel fogadunk minden érdeklődőt, akik egy kivételes élményben akar részt venni.

Te gondoltad volna, hogy Budapesten ilyen férfi fodrászatot is lehet találni? A jól megszokott, hagyományos borbély szalonok ideje már a múlté, ha bennünket választasz. Valójában a fővárosban a legtöbb fodrászat ugyanarra a stílusra épül, így nem nyújt semmi pluszt. Amit mindenképpen érdemes leszögezni, hogy a kiváló munka teljesen alapvető, hiszen ennek hiányában gyorsan tönkremegy egy üzlet.

De nem hibáztathatunk senkit sem azért, ha ennél kicsit többre vágyik. Mi pontosan ezt adjuk meg. Egy olyan érzékszervi ingert és belső kisugárzást nyújtunk, ami valóban megdöbbentő első látásra. A szalonunk mindenkit visszarepít az 1920-as évek Amerikájába. Ez kerek 100 év az időben. Ekkoriban még a tengeren túl a maffia uralta az utcákat és a szeszcsempészeté volt a főszerep. Egy teljesen sajátos világ volt az, amit sokan szeretnének visszahozni. A társadalmi berendezkedés már nem lesz ismét olyan, de az biztos, hogy legalább egy hajvágás erejéig magával ragadhat az élmény.

Korhű festmények, fegyverek a falakon, a bútorok is az akkori időket idézik. De nem kell félned, a modern technika már beszivárgott az üzletbe, így garantált a professzionális feladatvégzés, legyen szó hajvágásról vagy szakálligazításról, festésről, waxolásról. Foglalj előre időpontot online, így nem kell várnod, amíg sorra kerülsz, bár ebben a fantasztikus miliőben akár órák repülhetnek el úgy, mintha percek lennének. Minden tekintetben egy időutazást teszel, és páratlan élményekkel fogsz gazdagodni és első osztályú kiszolgálásban lesz részed.