Hogyan születnek a szakmailag megbízható laboreredmények?

laboreredmények

Laboratóriumi vizsgálatokra szükség van az egészség megőrzéséhez, az egészségkárosodások időben történő felismeréséhez és a betegség kialakulásának megelőzéséhez, valamint tartós betegségek esetén, a felírt gyógyszerek hatásainak ellenőrzéséhez.

Hogyan születnek a szakmailag megbízható laboreredmények? Mindenekelőtt folyamatos külső és belső minőség-ellenőrzéssel, átfogó, több évtizedes szakmai tapasztalattal és kiváló minőségű, szakmailag pontos eredményeket garantáló berendezésekkel.

A ProLabor Kft. így biztosít kifogástalan minőségű laboratóriumi szolgáltatásokat a beküldő orvosok, illetve a páciensek által kért vizsgálatok során, 1999 óta. Közel 200-féle rutin laboratóriumi vizsgálatot végeznek. A minőségbiztosítási kézikönyvük az MSZ EN 45001 és az ISO/IEC Guide 25 irányelveknek megfelelően készült.

Külső és belső minőségirányítással végzik a feladataikat, így garantálják, hogy a laboreredmények a megfelelő előkészítési fázis és preanalitika, a beteg megfelelő előkészítése utáni mintavétel, a megfelelő vizsgálati anyag, a személyiségi jogokat figyelembe vevő optimális körülmények között születnek meg az analízishez megfelelő mintákból.