Heron aggregátor sok előnnyel

Heron aggregátor

Nem mindenhol van áramszolgáltatás, ahol különböző tevékenységeket végzünk, ezért ezt más módon kell biztosítani, például aggregátor működtetésével. Kiváló egy- és háromfázisú Heron aggregátor kapható a parasztplaza.hu webáruházban, benzin- vagy gázüzemű kivitelben.

Egy korszerű áramfejlesztő nagyon jó szolgálatot tesz az építkezéseken, állattartó telepeken, szabadtéri rendezvényeken, kultúrnövények öntözésekor, halastavak szivattyúzásakor, bel- és árvizes területek víztelenítésekor, illetve kútfúráskor. Extrém teljesítményű például a készleten szereplő benzin-gázmotoros 6800VA/5500VA (EGM-68/55 AVR-1EG) Heron aggregátor.

Egyfázisú fogyasztók energiaellátására kiváló ez a modell. Optimális áramforrás lakatosoknak, karbantartóknak, építőipari cégeknek. De ez a Heron aggregátor hegesztőkészülék áramellátásra nem használható. Sok előnye van, ezek között az egyik a hosszú üzemidő egyetlen feltöltéssel, továbbá az alacsony karbantartási költség. A Heron aggregátor 450 900 forintos áron vehető meg.