Hasznos információk a hiteles fordításról

hiteles fordítás

Előfordulhat, hogy egyes magyar dokumentumokat valamilyen idegen nyelvre kell adaptálni, mivel azokat külföldi szervezeteknél kívánja bemutatni a megrendelő. A hiteles fordítás az oklevelek, igazolások, útlevelek és sok más dokumentum kapcsán szükségszerűvé válhat.

Ez lehetővé teszi, hogy egy másik ország szervei biztosak legyenek abban, hogy az Ön által benyújtott dokumentum szövege valóban megegyezik a forrásban található információkkal. Hiteles fordításra a következő helyzetekben lehet szükség: állandó lakóhely létrehozása egy másik országban, külföldi partnerekkel folytatott üzleti tevékenység, felvétel egy külföldi egyetemre, házasság vagy más állampolgári kapcsolatok nyilvántartása.

Ha az Ön esete a fent felsoroltak valamelyikéhez tartozik, akkor javasoljuk, hogy előzetesen vegye fel a kapcsolatot a fordítóirodánkkal, ahol mi gondoskodunk a szükséges dokumentumok hiteles fordításáról. Ezzel a szolgáltatásunkkal kapcsolatban részletes információkat a weboldalunkon megadott elérhetőségeken szerezhet.