Hammerite: teljes védelem a rozsda ellen

Hammerite
A rozsdásodás a fémek nagy ellensége. Szerencsére vannak bizonyos termékek, akárcsak a Hammerite, amik a rozsdagátló hatásuknak köszönhetően maximálisan megvédik a fémeket. Milyen tulajdonságokkal rendelkezik még ez? Egy olyan anyagról van szó, ami egyszerűen feldolgozható, gyorsan alkalmazható és garantálja azt a hosszú távú hatást, ami a rozsdásodás ellen alapvető szükségű.
A Hammerite közvetlenül a jól tapadó, rozsdára felvihető, rozsdagátló védőbevonat és fedőfesték egyben. Ahhoz, hogy a siker ne maradjon el, lényeges az előkészítés módja. A felhasználás 5 Celsius-fok felett kell történjen, tiszta, száraz, por- és zsírmentes felületen. A tökéletesen sima felületeket csiszolással célszerű megérdesíteni.

A Hammerite használata előtt mindig ajánlott a pergő rozsdát vagy hólyagosodó régi festékréteget eltávolítani. A festék hígítást nem igényel és nem is javasolt ez. A besűrűsödött festék megfelelő konzisztenciára való beállítása a Hammerite ecset tisztító és hígítóval történhet. Minden fontos tartozéka megvehető a festekarena.hu weboldalon.