Gondoltad volna, hogy ilyen borbély szalont is találhatsz Budapesten?

borbély szalon

A megjelenés minden körülmények között igen komoly jelentőséggel bír. A modern társadalom tagjai hozzászoktak ahhoz, hogy első ránézésre ítélnek, ezért érdemes adni a pozitív benyomásra. A megfelelő öltözetet a profin elkészített frizura teszi tökéletessé. Sokan maguknak készítik el ezt, de amennyiben többre vágysz egy nagyon egyszerű kialakításnál, akkor megéri profi szakemberekhez fordulnod. Van lehetőség nagyon egyedi hangulatot teremtő környezetbe ellátogatni. A G-cutz shop biztosan nem okoz csalódást. Már a bejáratnál látszik, hogy itt egészen más borbély szalonról van szó.

De miben különbözik a többitől ez a helyszín? A kialakítás módja és a berendezési tárgyak teszik különlegessé. A belső enteriőr teljes mértékben a 20-as évek Amerikáját idézi, amikor még tilos volt a szeszfogyasztás és a maffia uralta a legtöbb várost. A székektől kezdve, a dekoráción keresztül és még a kapcsolók is teljesen korhűk. Ugyanígy igaz ez a falra felakasztott kézi fegyverekről, amelyek méretben és súlyban tökéletes replikák.

Ezekkel nyugodtan lehet néhány szelfit készíteni, amivel majd a közösségi médián van esély sok like gyűjtésére. Ami pedig a kiszolgálást illeti, az minden szinten teljesen profi. A haj mellett, a szakállvágás és igazítás sem jelent problémát a tapasztalt szakembereknek. Minden szükséges technikai eszköz rendelkezésre áll, akárcsak a prémiumminőségű termékek, amelyekkel dolgoznak. A gcutzbarbershop.hu oldalon megtekinthetőek az eddigi munkák, így konkrét elképzeléssel lehet a barberekhez fordulni. Természetesen tanácsot is kérhetsz tőlük, amennyiben bizonytalan lennél a jelenlegi trendekkel kapcsolatban.

Ha pedig jobb nem jut eszedbe, bátran elkészülhet a szalon belső terét megelevenítő korhű frizura is, ami biztosan felkelti majd mindenki érdeklődését a baráti társaságban. Az ügymenet meggyorsítása érdekében, foglalj időpontot online és így nem lesz szükség felesleges várakozásra. Az ajándék italt így már a barber treatment közben tudod elfogyasztani, ami lehet sör, whisky vagy valamilyen alkoholmentes ital, amennyiben autóval érkeztél.