Esküvő egy kastélyban: milyen árakra számíthatok?

Esküvőnk Helyszíne

Minden szerelmespár csodálatos esküvőről álmodik, ezért keresik a tökéletes helyszínt, ami minden elképzelésüknek megfelel. A Fenyőharaszt Kastélyszálló és az azt körülvevő őspark mesés környezet, ami nemcsak az ifjú párt, hanem a meghívottakat is elvarázsolja, már az első pillanatban. Az Esküvőnk Helyszíne weboldalán könnyen tájékozódhatsz az aktuális árakról. A fizetendő végösszeg alakulása több mindentől függ, elsősorban attól, hogy hány vendéget hívtok meg a nagy eseményre.

Továbbá az is befolyásolja az árat, hogy igénybe veszitek-e az esküvőszervezői szolgáltatásokat, valamint foglaltok-e szállást a vendégeknek. A kastély parkjában, a szabadban mondhatjátok ki a boldogító igent, gyönyörű, öreg fák árnyékában. Már önmagában a környezet is feledhetetlen, ráadásul itt tarthatjátok a többi programokat, mint például a fényképezés, sétálás, mókázás. Az esküvői vacsora egy szépen feldíszített, kivilágított sátor alatt zajlik, a szabad levegőn.

Számotokra is ideális esküvői helyszín lehet ez a kastélyszálló, ha 70-200 fős rendezvényt terveztek. Ha azt akarjátok, hogy reggelig tartson a mulatozás, akkor mindenképpen tanácsos szállást foglalni a násznépnek. Pénteki és szombati napon minimum 64 fő szállást lehet lefoglalni. Nincs messze Budapesttől ez a csodálatos esküvői helyszín, tehát nem kell sokat utaznotok.

Egy csokor profi esküvői szolgáltató is a rendelkezésetekre áll, így nektek pusztán annyi a dolgotok, hogy jól érezzétek magatokat, gondok nélkül éljétek át életetek eddigi legszebb napját. Végül, akkor is nektek való a Fenyőharaszt Kastélyszálló, ha kiszámítható, korrekt árakat akartok anélkül, hogy később rejtett költségek is felbukkanjanak. Az eskuvonkhelyszine.hu weboldalon keresztül kérhettek árajánlatot, amiben tájékoztatást kaptok a minimum létszámokról is. Minden további információt megtaláltok a portálon, ahol megnézhetitek a csodálatos fényképeket is a helyszínről. Célszerű felvennetek a kapcsolatot a szakemberekkel idejében, hogy minden rendben legyen.