Érték- és időtálló a Casio óra

Casio óra

A minőség és megbízhatóság nagyon fontos a vásárlók szemében, főleg a mai modern fogyasztói társadalomban, ahol rengeteg cég kifejezetten a mennyiségre hajt. Ha valóban értékálló termékeket szeretnénk vásárolni és azokat nem pár havonta cserélgetni, akkor érdemes alaposan megnéznünk, hogy mibe fektetünk. A Casio óra számos szempontból is megfelelhet az elvárásainknak.

A Tokióban székelő vállalat már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a számológépek, kamerák, szintetizátorok és természetesen az órák készítésének terén. A Casio óra egy kimondottan nagynevű képviselője a G-Shock változat. A típus fejlesztése 1981-ben kezdődött meg és az volt az alap elképzelés, hogy kell egy olyan kivitel, amelyik kibírja a 10 méteres zuhanást, ezen felül 100 méterig vízálló és 10 éves elem időtartammal rendelkezik.

Volt mit dolgozniuk a tervezőknek, de végül sikerrel jártak. Ez a Casio óra egyszerre analóg és digitális, így már megjelenésében sem hétköznapi. Szerencsésnek mondhatja magát mindenki, aki tulajdonosa ennek a fantasztikus időmérő szerkezetnek.