Egyre többen döntenek az aktivitásmérő mellett

aktivitásmérő

Ha igazán kéznél lévő „edzőt” keres, aki megmutatja, hogy naponta vagy havonta hányat lépett, mennyit futott, emellett pedig még statisztikát is felállít, akkor válasszon olyan okosórát, ami az aktivitást is figyeli! Az egyszerűnek számított aktivitásmérő rendszerint a sporttevékenységeket, a pulzusszámlálást tartja inkább maga előtt és olyan apróságokkal könnyíti meg a hétköznapokat, hogy tájékoztatja a viselőjét az időről, időjárásról, stb.

A komplexebb aktivitásmérő változatok a kardio és egyéb edzések teljesítményének tükrözését már egy applikáción keresztül képesek összesíteni és nemcsak szárazföldön, hanem a vízben is megállják a helyüket. Az aktivitásmérő okosóra telefonálás esetén beépített hangszóróval és mikrofonnal valósítja meg a kommunikációt.

Zenehallgatásra is tökéletes, de a reggeli ébresztést szintén be lehet állítani rajta. A nagyon drága modellek pedig már a Knight Rider sorozatból ismert technológiát is képesek lekövetni, ugyanis tud parancsokat adni a családi autónak, hogy nyissa fel a csomagtartót vagy parkoljon ki a könnyebb hozzáféréshez.

Print Friendly, PDF & Email