Egy Kamadó grill mindig jól jön a kertben

Kamadó grill

Vége annak az időszaknak, amikor otthon a tűzhelyen sütögette a rostélyost. Ezentúl a Kamadó grill segítségével a kertben, a szabadban foglalkozhat ezzel a gasztronómiai tevékenységgel. Hívja vendégségbe a rokonait vagy a barátait és süssenek együtt bármilyen húst vagy zöldséget! Élvezzék ki a jó időt és a jó hangulatot!

A Kamadó grill használata nem tér el a többi típustól. Annyi különbség van azonban, hogy a kerámia testű faszenes grill nagyon sokáig bent tudja tartani a meleget a búrája alatt, így füstölésre is remek választás lesz. Egyenletesen süti meg a húst és ropogós kérget készít, mégis a belseje puha és szaftos marad. A Kamadó grill nemcsak különféle méretekben, hanem különböző színekben is kapható, így a kertjének stílusához tudja igazítani.

Amennyiben nem rajong a piros vagy a bordó színek iránt, akkor döntsön a zöld vagy fekete változatban kapható Kamadó grill mellett! Webáruházunkban kiegészítőket is talál, így ha elévül a sokat használt rács, akkor utólag vehet hozzá újat.