Biztonságos kerékpár zár és riasztó

Kerékpár zárak minőségi kivitelben

Függetlenül attól, hogy Ön társas- vagy kertes házban él, a biciklire mindenképp kell egy megbízható lakat vagy zár. Amíg régen nem volt miből válogatni, addig napjainkban megannyi típus kapható a kerékpár zár terén.

A sodronyzár például nagyon erős és ellenálló a tolvajok próbálkozásaival szemben. Előnye, hogy könnyű és kisméretű, így ez a fajta kerékpár zár könnyen hordozható. Kapható kulcsos és kódos változat, amit a nyeregcsőre kell rögzíteni és hozzákötni az első kereket.

Természetesen oszlophoz és megőrzőkhöz is rögzíteni lehet. A biztonsági szintet a vastag gumi vagy szilikon borítás is növeli, ugyanakkor védi a sodronyt a külső hatásoktól és a korróziótól.

A különféle kerékpár zár között, a sodronyos mellett, megtalálhatóak a görgős és láncos, valamint a spirál típusok is. Oldalunkra kattintva ezekről is többet olvashat. Divatosak a mozgásra aktiválódó riasztók is, amelyek szintén magas fokú biztonságot nyújtanak a biciklitulajdonosoknak. Ne spóroljon ezen, hanem szerezze be a zárat, riasztót minél előbb!