Baumit aljzatkiegyenlítő a tökéletes alaphoz

Baumit aljzatkiegyenlítő

A burkolóanyagokat a tökéletesen sima, illetve sík felületekre a legkönnyebb rögzíteni. Ugyanakkor az egyenetlen aljzat nemcsak a munkánkat nehezíti meg, hanem a végeredmény minőségét is igencsak ronthatja, hiszen mozogni kezdhet emiatt a burkolat, ami így idő előtt tönkre is mehet. Azonban a Baumit aljzatkiegyenlítő révén, nagyon könnyen megelőzhetjük ezt a problémát, hiszen tökéletes alapot képezhetünk ebből.

Sőt, mivel önterülő termékről van szó, még maga az aljzatkiegyenlítő alkalmazása sem fog nehézséget okozni. Csak az előírás szerinti mennyiségű vízzel kell összekeverni és a Baumit aljzatkiegyenlítő lényegében magától fog „elhelyezkedni” és hibátlan felületet képezni a burkoláshoz.

Erre már nagyon könnyű lesz bármilyen csempét vagy padlót, parkettet lerakni, hiszen nem fognak akadályozni a talajban lévő esetleges hullámok, kitüremkedések. A Baumit aljzatkiegyenlítő a szakik kedvence, így nyugodtan bevethetjük mi is, ha úgy döntünk, hogy magunk vágunk bele az építkezésbe, felújításba. Ha követjük az útmutatót, akkor garantáltan nem fogunk csalódni!