Babafészek, a nyugodt alvás megalapozója

babafészek

Az újszülötteket azért szokták bepólyálni, mert ez biztonságérzetet ad számukra. A pocakban ugyanilyen „szoros ölelésben” volt részük, ezért a köréjük tekert puha takaró megnyugtatja őket. Azonban, ma már könnyebben is biztosítani lehet számukra a komfortos környezetet, hiszen csak egy babafészek kell beszerzésre kerüljön ehhez.

Ez a praktikus eszköz eleve úgy lett kitalálva, hogy biztonságos kuckó legyen a kicsiknek, így nem feltétlenül van szükség pólyára is. A picik nagyon szeretnek a kellemes tapintású babafészek oltalmában pihengetni, ami számunkra is nagy könnyebbséget jelent, hiszen biztosak lehetünk benne, hogy nem esik bajuk, ha ellépünk mellőlük pár percre.

Ha a nagy ágyon vagy a kanapén alszanak el, akkor megvan az esély rá, hogy leesnek, de ha a babafészek „vigyáz” rájuk, akkor nem történhet semmi gond. Jó ha már az első napoktól használatba vesszük, hogy minél hamarabb megismerkedhessenek vele és megszokják, megszeressék. Ez a későbbiekben nagy előnyünkre válik, mert mindig lesz egy biztos pont, ahol gond nélkül el tudnak majd aludni, még akkor is, ha éppen nem otthon tartózkodunk.

Ugyanis a babafészek könnyedén szállítható, így a nagyiékhoz tett látogatás vagy akár több napos utazás során is velünk tarthat. Szerezze be Ön is, még a baba születése előtt és meglátja, hogy milyen jó szolgálatot fog tenni! A pindurka.hu oldalon többféle modell közül is válogathat, így az egyéni ízlését is figyelembe veheti és/vagy a lakás, babaszoba stílusának megfelelően is dönthet.