Azonnal terhelhető fog implantátum

Fog implantátum gyorsan és egyszerűen

A hagyományos fogpótlásról sokan hallhattak eddig, viszont nem mindenki mert élni ezzel a lehetősséggel, mivel vannak bizonyos hátrányai. Az egyik legnagyobb gond a gyógyulási idő, ami elég hosszadalmas. Ez idő alatt rendszeresen látogatni kell a fogorvost, el kell távolítani a varratokat, stb.

A modern fog implantátum szinte bármilyen esetben alkalmazható és nem kell a gyógyulási folyamatot sem végigszenvedni. A beültetést követően, máris olyan érzés keríti hatalmába a pácienst, mintha visszakapta volna az eredeti fogait.

A műfogsorral ellentétben, a fog implantátum egy teljesen különálló műfog, aminek a gyökerét egy titán csavar képezi. Hogyha elég vastag, magas és kemény a csont, akkor a fog implantátum minden további nélkül alkalmazható.

Amikor nyilvánvalóvá válik, hogy az eredeti fogat nem lehet megmenteni és muszáj kihúzni, akkor nem kell beletörődni abba, hogy ezután hiányos fogsorral kell leélnünk az életünket. A fog implantátum végre kiutat jelent ebből a kellemetlen helyzetből, ami már számtalan esetben emberek ezrein segített.