Az egészséges női mell kézikönyve a helyes élethez

Az egészséges női mell kézikönyve

Félünk a betegségektől, de sajnos előbb-utóbb mindenkinél megjelenik valamilyen egészségügyi probléma és a mellrák előfordulása sem ritka. Ezért rendkívüli fontosságot nyer a prevenció, tehát szükség van azokra a hasznos tanácsokra, amelyeket Az egészséges női mell kézikönyve tartalmaz.

Az Amerikai Egyesült Államok egyik leghíresebb mellrák specialistája, dr. Kristi Funk írta a könyvet, amit minden nőnek el kellene olvasnia. A 25 és 59 év közötti nők körében a mellrák a legnagyobb gyilkos, bár a betegek bíznak a gyógyulásban és az orvostudomány fejlődésének köszönhetően, egyre többen élik túl ezt a szörnyű betegséget.

A kiadvány legfontosabb üzenete az, hogy a mindennapi döntéseinkkel segíthetünk elkerülni a betegséget vagy közelebb kerülünk hozzá. Mert azt azért tudni kell, hogy a legtöbb esetben a mellrák nem a sors akaratából jön létre, hanem számos kockázati tényező alakítja ki. A helyes élethez való útmutató Az egészséges női mell kézikönyve minden nőnek. Szerezze be a kiadványt és vele a nélkülözhetetlen tanácsokat!