Az akasztós polcot könnyű összerakni

Jó megodás az akasztós polc

A folyamatosan fejlődő technológiának és az újonnan megjelenő innovációknak köszönhetően, ma már majdnem minden nagyon gyors és egyszerű. Ugyanez igaz az akasztós polc összerakására is, ami nagyban megkönnyíti a munkát.

Eltűntek már azok az idők, amikor egy ilyen eszközt hosszú órákba került és kismillió csavarral kellett összerakni, hiszen a csavarmentesen összerakható példányok már bárkinek elérhetőek. A teherbírása ráadásul változatlanul hatalmas, amit a kerete biztosít.

Az egész szerkezetet vízszintes és diagonális merevítők kötik egymáshoz, ezzel az akasztós polc pedig nemcsak stabil, de a teherbírása is hatalmas. A lábakon tartófülek találhatóak, amelyek 33 milliméterenként vannak perforálva, ezekre pedig tökéletesen illeszkednek a tartófelületek.

Ez azt jelenti, hogy az akasztós polc úgy állítható, ahogy éppen szükségünk van rá, hiszen 33 milliméterenként található egy akasztó, ahová tetszőlegesen helyezhető az adott elem. Szinte nem is létezik jobb megoldás egy zsúfolt raktárhelyiségben.