Árleszállítással kapható Bioco szerves szelén

bioco szerves szelén

Bár nagyon csekély mennyiségben található meg az ember szervezetében a szelén, de a jelenléte sokrétű biológiai hatást közvetít. Számtalan forrása van, így táplálékokkal is bevihető. Ha ez nem elegendő, akkor a Bioco szerves szelén jó szolgálatot tesz.

Mivel minden sejtünknek, izmunknak szüksége van erre az anyagra, hiánya sok egészségügyi problémát okozhat. Ezek közé sorolható az általános fáradtság, pajzsmirigy-alulműködés, a vetélés vagy az alacsony spermaszám. A tengeri állatok húsa, a teljes kiőrlésű gabonafélék, valamint az olyan belsőségek, mint a vese és a máj tartalmazzák biológiai hasznosulás szempontjából is jelentős mennyiségben.

A hús, tej, tojás, hüvelyesek szintén gazdag szelénforrásoknak mondhatóak. De ebben a rohanó világban nem mindig tudunk egészségesen táplálkozni, így a Bioco szerves szelén fogyasztásával pótolhatjuk ezt a nélkülözhetetlen anyagot. Szerencsére a termék könnyen megvásárolható. Az agnespatika.hu webshopból például most a Bioco szerves szelén 28%-os árkedvezménnyel szerezhető be.