A Wok serpenyő magasra emeli a főzést

Wok

Néhány évvel ezelőtt mindenki a hagyományos serpenyőket használta a konyhai műveletek során. A Wok serpenyő egy teljesen új megoldást jelent és egészen a Távol-Keletről kerültek Európába.

Az ázsiai ételek különös íz-világa sok embert rávesz arra, hogy főzőtudományát gyarapítsa, ugyanis az illatos fogásoknak kevesen mondanak nemet. Természetesen ezekben az új lehetőségekben nemcsak ázsiai ételeket, hanem a hagyományos magyar fogásokat is el lehet készíteni.

Előnyük, hogy a benne készült étel roppanósan friss lesz és az ízük is erősebb. Nagyon fontos szerepet kap a fűszerezés, persze használhat hagyományos ízesítést, de kipróbálhat egészen újakat is.

A tapadásmentes felület hozzájárul, hogy a húsok és a zöldségek ne égjenek és ne ragadjanak le, így később a tisztítása sokkal könnyebb. A Wok serpenyő nyele úgy lett kialakítva, hogy hosszú használat után sem forrósodik át, ezáltal nem égeti meg magát senki. Méretétől függően, 6000 Ft és 20000 Ft között mozog. Válassza azt, amelyiket többször fogja használni!