A webáruház indítás költségei – Milyen árakra lehet számítani?

webáruház indítás

Ilyen vagy olyan oknál fogva, egyre többen határoznak az internetes kereskedelem mellett, ami biztos megélhetést kínálhat ebben a zűrzavaros, járványokkal és háborúval jelentősen megnehezített világban. A kezdés mindenképpen pénzbe kerül, ezért érdemes elgondolkozni azon, hogy saját webshopot készíttetünk vagy a bérlés mellett döntünk. Ha kíváncsi vagy arra, hogy mennyibe kerül a webáruház bérlés, akkor egyszerűen kattints a viltor.hu linkre!

Itt láthatod, hogy havi pár ezerért bérelhetsz webshopot és máris megkezdheted a kereskedelmi tevékenységet. Kizárólag a feltölthető termékek darabszámában és az előfizetői időszakban térnek el egymástól a webáruház csomagok. Minden fizetendő ár bruttó, további díjak, rejtett költségek vagy bonyolult csomag összeállítások kellemetlenségével nem kell számolnod. Magától értetődő az is, hogy minél hosszabb a bérlési időszak, annál alacsonyabb az 1 hónapra fizetendő díj.

Ha belegondolsz, mindenki hosszútávra tervez, senki nem akar webáruházat bérelni néhány hónapra, hiszen annyi idő alatt még jóformán meg sem tudja ismertetni az online üzletét a vásárlókkal. Ennél a cégnél a bérlési ár tartalmazza az összes webáruház funkciót, mint például a szállító vagy számlázó integráció, a bankkártyás fizetés és a marketing eszközök. Nagyon jól jöhet a vállalkozás által nyújtott kedvezmény, hogy a webshop megrendelése előtt 20 napig díj- és kötelezettségmentes próbaidőszakot vehetsz igénybe, ami kérésre meghosszabbítható.

Ez idő alatt tesztelheted a webshopodat, betekintést nyerhetsz abba, hogy mennyire keresettek a termékeid vagy a szolgáltatásaid. Ugyanez az online üzlet lesz majd az éles webáruház is, ami azt jelenti, hogy minden feltöltött adat és beállítás megmarad. Az összes webshop arculat elérhető minden webáruház csomaggal és ezek mindegyike okostelefonbarát. Ezzel szintén hozzájárul ahhoz, hogy a vásárlóknak jelentősen megkönnyítse a webshop látogatását, tehát könnyebben megtalálják az üzletedet. Tájékozódj a weboldalon a lehetőségeidről!