A tapasztalataink helyes felhasználása

tapasztalataink

Az élet olyan szép, amilyenné teszed. Elsőre talán kicsit furcsának tűnhet ez a kijelentés, de ha jobban belegondolunk, akkor van valóságalapja. Hiszen a tapasztalataink befolyással vannak az életünkre és a segítségükkel egyre jobbak és jobbak lehetünk minden területen. Ez persze csak akkor igaz, ha a tapasztalataink tanító jelleggel hatnak ránk és nem követjük el folyamatosan ugyanazokat a hibákat.

Ha hagyjuk megtörténni ugyanazokat a dolgokat, annak ellenére is, hogy már jártunk ugyanebben a cipőben, akkor mi magunk tesszük nehézzé és adott esetben úgy is tűnhet, hogy csúffá a mindennapjainkat.

Holott csak fel kellene használni a tapasztalataink által kapott ismereteket és változtatni. Lehet, hogy még így sem fog sikerülni elsőre valami, de akkor az csak újabb információmorzsát jelent, hogy mit ne csináljunk a következő próbálkozás során. Ezeket összegyűjtve pedig, egyszer garantáltan elérjük a célunkat, csak kitartónak kell lenni és néha olyan kapukat is megnyitni, amin még soha nem léptünk át.

Print Friendly, PDF & Email