A Pure Mobile-nál kedvező a iPhone SE ár

Habár még mindig nagyon sokan vesznek iPhone 6S és 7-es modelleket, kétségtelen, hogy az előző produktumok is nagy sikernek örvendenek. Mivel a legújabb mobilok piacra dobását követően az iPhone SE ár alacsony lett, igen sokan vették meg ezt a mobilt. Sokak szerint azért jó választás ez, mert igazán jól bírja a 4K videó editálását.

Ez azért van, mert a készülék fémházában az iPhone 6S-ben bemutatott, iszonyat erős Apple A9 rendszerchip dolgozik. Ezen előny ellenére is kedvező az iPhone SE ár. Említést érdemel még a RAM is, ami 2 GB-ra nőtt ennél a kelléknél. Azonban sokaknak bajuk van a tárhellyel.

Az Apple elkövetett egy nagy hibát, amikor a legkisebb tárhelyként a 16 GB-ot határozta meg, ami abból a szempontból aggályos, hogy egyetlen egy percnyi 4K videó 370 MB tárhelyet foglal. De nyilván a sok pozitív tulajdonság mellett, ez elenyésző negatívum. Hol kedvező az iPhone SE ár? Érdemes ellátogatni a Pure Mobile oldalára, ahol a változatosságnak és a kedvező tarifáknak is örülni lehet. Aki már vett innen telefont, tudja, hogy egy nagyon megbízható shopról van szó.